Week van de gezondheid

Slankere buik krijgen?

fitness

Je hoort en leest overal dat veel mensen ontevreden zijn over hun lichaam. In alle tijdschriften en op de televisie worden vrouwelijke en mannelijke mensen laten zien die zogenaamd perfect zijn. Iedereen zou er graag zo uit willen zien, maar het dat niet realistisch. Wanneer je deze mensen op straat zou tegenkomen of in hun huis zou zien rondlopen dan zou je zien dat ook zij er niet zo uitzien als op foto’s en de televisie. Toch willen veel mensen slank zijn. Wanneer je een dikke buik hebt en deze kwijt wilt raken dan is dat uiteraard een goede motivatie. Afvaltips voor het snel afvallen zijn sporten, minder eten en minder alcohol. De meeste mensen willen afvallen om zo een plattere buik te krijgen.

Afvallen door fitness

Bovengenoemde tips zijn natuurlijk heel standaard, maar wel de basis van afslanken. Als je op je buik en rond je dijen wilt afvallen dan zijn daar ook speciale oefeningen voor. Het ligt eraan hoeveel kilo je wilt afvallen. Wil je bijvoorbeeld 50 kilo afvallen dan hoef je in het begin niet gelijk de speciale oefeningen voor je buik te gaan doen. Bij 99 procent van de mensen die afvallen, vallen ze meer af van de buik dan van het bovenste deel van hun lichaam. Je kunt dus beginnen met het afvallen. Begin je slank te worden dan kun je beginnen om je spieren te trainen.
Als je dun bent en gewoon liever een beetje wilt afvallen aan je buik en deze strakker wilt maken dan kan je hier gelijk mee beginnen. Als je gaat fitnessen dan is het verstandig om iemand die er verstand van heeft om advies te vragen. Zij weten precies met welke fitnessapparaten je het beste kan gaan trainen, hoelang en wat de juiste en meest effectieve manier is. Anders zit je straks hard te trainen zonder de beste resultaten. Het is hun beroep en daar hebben ze voor geleerd. Als van plan bent zelf fitnessartikelen aan te schaffen kun je bijvoorbeeld eens kijken op de site van Fitnesskoerier.

Minder eten en minder alcohol

Naar de sportschool gaan is niet de enige manier van het afvallen van je buik. Het is ook belangrijk om minder te eten en te snoepen. Als je dit niet doet dan zijn de effecten van het sporten een stuk minder. De meeste mensen hoeven nog niet eens minder te eten, maar gewoon meer te letten op het wat minder innemen van fast food, snoep en alcohol. Alcohol is bij veel mensen ook een van de factoren van het aankomen van vet. Sport je wekelijks en val je niet veel af, dan moet je eens voor jezelf nagaan of je misschien toch teveel snoept of te weinig sport. Als je naar een sportschool gaat dan kan je dit ook altijd aan de mensen vragen die er werken. Zij hebben veel ervaring met afvallen en sporten en weten misschien wel precies wat jij nodig hebt. Met hun adviezen en je eigen inzet zal je zeker gaan afvallen en een strakkere buik krijgen. Zodra je dat is gelukt zal je zelfvertrouwen ook een stuk gaan toenemen.

(83)